Ga naar Amenra

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Amenra in het Koninklijk Circus, dat zou plaatsvinden op 30 januari 2022, uitgesteld naar 23 maart 2022. 

 

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum.

Amenra

Amenra

wo 23 mrt. 2022
Brussels

Deuren open: 19:00

(30/08/2021)

Loeihard, verpletterend, meeslepend en hypnotiserend… Amenra live staat gelijk aan een muzikale kopstoot waarin je wordt meegezogen van begin tot einde. De band rond charismatische frontman Colin H. van Eeckhout komt op zondag 30 januari 2022 naar het Koninklijk Circus voor een show rond hun nieuwste album.

Weinig Belgische bands die zo’n trouwe fanbase kunnen voorleggen als Amenra. Hun verpletterende post/doommetal brengt het vijftal uit Kortrijk al jaren naar de grootste podia, zowel in ons land maar ook ver over de grenzen heen, waar ze hun volgelingen van Church Of Ra ontmoeten. Geroemd voor hun uitzinnige live prestaties, nemen ze keer op keer hun publiek mee in een waanzinnige muzikale trip waarbij Colin H. van Eeckhout en de zijne hun duivels ontbinden. Met de release van een akoestisch album, een eigen boek en de participatie in verschillende kunstexposities bewijst het vijftal meer dan alleen een band te zijn. Na hun laatste album ‘Mass VI’ uit 2017 gooit de Kortrijkzaanse groep het in 2021 over een totaal ander boeg. Op ‘De Doorn’, uitgekomen in juni bij Relapse Records, waarmee ze voor het eerst afwijken van hun hun reeks “Mass I-VI”, klinken nog steeds messcherpe en pakkende gitaren, maar wordt in moedertaal Nederlands gezongen. ‘De Doorn’ is een krachtig symbool dat geldt als een nieuw hoofdstuk, een herwinning en een lijdensweg als een teken van transformatie.

Amenra live is geen concert zoals een ander, maar een totaalervaring die je voelt in de kleinste vezel van je lichaam. Wees erbij!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement