Ga naar Roisin Murphy

(7/09/2021)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Roisin Murphy, dat zou plaatsvinden op 21 september 2021 in het Ancienne Belgique, hierdoor uitgesteld naar 26 april 2022.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Roisin Murphy

Roisin Murphy

di 26 apr. 2022
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(07/10/2020)

Als Róisín van zich laat horen, luistert de wereld. De laatste maanden teasede ze ons al voor haar vijfde album met enkele opmerkelijke livestreams, geheel in lijn met haar mysterieuze imago. Róisín is volledig klaar om de dansvloeren te vullen met ‘Róisín Machine’ en al zeker met een nieuwe Europese tournee die halthoudt op 21 september 2021 in de AB.

Gewapend met discoblonde krullen, een onweerstaanbare psychedelische uitstraling en onuitputtelijke energie keert Róisín Murphy terug als de perfecte discokoningin, vijf jaar na haar album ‘Hairless Toys’, dat haar een nominatie voor de Mercury Prize opleverde. ‘Róisín Machine’ is het resultaat van een lange en mooie samenwerking met een van haar naaste medewerkers Crooked Man aka DJ Parrot, die zijn strepen verdiende met hits als ‘Simulation’, ‘Jealousy’, ‘Incapable’, ‘Narcissus’ en ‘Something More’. Zijn heerschappij over de Engelse muzikale trends lijkt niet te stoppen want elke realisatie kan rekenen op lovende recensies van zowel critici als het grote publiek.  Murphy is een boeiende artiest, een hitmachine en een exceptionele performer. Wees erbij in de AB op 21 september, het belooft de moeite te worden!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.