Ga naar Ronnie Flex & Deuxperience

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van Ronnie Flex & Deuxperience, dat initieel zou plaatsvinden op woensdag 20 mei 2020 en verplaatst werd naar zaterdag 21 november 2020 in De Roma in Antwerpen, wordt opnieuw uitgesteld naar latere datum. 

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Ronnie Flex & Deuxperience

Ronnie Flex & Deuxperience

Datum: TBC  
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

20:00

Deuren open: 19:15

(27/01/2020)

Zijn songs zijn de lijfliederen van de huidige jonge generatie. Hij is een man met een duidelijk omlijnd en uiterst concreet plan: Ronnie Flex wil de meest impactvolle muzikant van Nederland en omstreken te worden. Hoe? Door honderden beats te creëren, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend zijn producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken. Er is geen andere Nederlandse artiest die zo perfect weet te balanceren tussen mainstream en de underground rap- en hiphopscene. Hij releast een Bløf-cover, scoort hits (“Drank & Drugs” (met Lil Kleine), “Niemand” (met Mr. Polska), “Energie” (met Frenna), ...), slaat streamingrecords aan diggelen, brengt een Coolcat-kledinglijn uit, laat de Afas Live in Amsterdam vollopen, maar charmeert ook de credibele hiphoppers met een trap-mixtape release.

Na een korte pauze in 2019 is hij meer dan ooit klaar om naast Nederland ook Vlaanderen helemaal het zijne te maken. Een nieuw album staat op de planning voor het voorjaar van 2020 met daarnaast tal van liveshows. Op woensdag 20 mei staat Ronnie Flex samen met het Amsterdam’s live collectief Deuxperience in De Roma in Borgerhout.

Dit concert is een co-productie van De Roma en Live Nation.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitgesteld

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving