Ga naar Noordkaap

 

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Noordkaap, dat zou plaatsvinden op zaterdag 25 april in de Ancienne Belgique, wordt daarom verplaatst naar zondag 4 oktober. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. De laatste tickets voor dit concert zijn beschikbaar via livenation.be.

 

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Noordkaap, dat zou plaatsvinden op zaterdag 25 april in de Ancienne Belgique, verplaatst naar zondag 4 oktober, wordt opnieuw verplaatst naar. vrijdag 7 mei 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

 

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. De laatste tickets voor dit concert zijn beschikbaar via livenation.be.

Noordkaap

Noordkaap

vr 07 mei 2021
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(02/12/2019)

Het gaat hard met de ticketverkoop voor de reünieconcerten van Noordkaap. Nadat het nieuws bekend werd van een eerste Noordkaap-show in AB op zaterdag 11 april, werd amper 24 uur later een tweede show aan de reeks toegevoegd. Ook deze is inmiddels uitverkocht en daardoor wordt zaterdag 25 april aan het rijtje toegevoegd. Daarmee overklast Noordkaap meteen hun uitverkochte tweedaagse die ze bij de split in 2000 in AB speelden.

Exact twintig jaar na de afscheidsconcerten van Noordkaap in 2000 én 30 jaar na het wegkapen van de eerste prijs in Humo’s Rock Rally in 1990 is Noordkaap weer samen. En dat in de bezetting waarmee de band hun grootste hits en beste albums maakte. Kortom: met Lars Van Bambost (gitaar), Erik Sterckx (bas), Nico Van Calster (drums), Wim De Wilde (toetsen) en zowaar Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman.

Op het programma: een greep uit het inmiddels klassieke oeuvre van Noordkaap. Wij horen u nu reeds meebrullen met ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Wat is kunst’, ‘Ik hou van u’, ‘Druk in Leuven’, 'Panamarenko', ‘Een heel klein beetje oorlog', … En terecht!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.