Ga naar Noordkaap

 

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Noordkaap, dat zou plaatsvinden op zaterdag 11 april in de Ancienne Belgique, wordt daarom verplaatst naar zaterdag 29 augustus. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

 

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Noordkaap, dat zou plaatsvinden op zaterdag 11 april in de Ancienne Belgique, verplaatst naar zaterdag 29 augustus, wordt opnieuw verplaatst. De nieuwe datum is 7 april 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

 

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Noordkaap

Noordkaap

wo 07 apr. 2021
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

Exact twintig jaar na de afscheidsconcerten van Noordkaap in 2000 én dertig jaar na het wegkapen van de eerste prijs in Humo’s Rock Rally in 1990 is Noordkaap weer samen. En dat in de bezetting waarmee de band hun grootste hits en beste albums maakte. Kortom: met Lars Van Bambost (gitaar), Erik Sterckx (bas), Nico Van Calster (drums), Wim de Wilde (toetsen) en zowaar Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman.

Op het programma: een greep uit het inmiddels klassieke oeuvre van Noordkaap. Wij horen u nu reeds meebrullen met ‘Arme Joe’, ‘Satteliet Suzy’, ‘Wat is kunst’, ‘Ik hou van u’, ‘Druk in Leuven’, ‘Panamarenko’, ‘Een heel klein beetje oorlog’,… En terecht!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.