Anderson .Paak & The Free Nationals
ma 08 mei 2017
Brussels

Anderson .Paak & The Free Nationals

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(13/02/2017)

Hij beschikt over de aanstekelijkste glimlach, een ongenaakbare groove en knallers van hits, én hij wordt op handen gedragen door horden fans: de wereld ligt aan de voeten van Anderson .Paak! In maart verzorgt de jonge dertiger het super-de-luxe voorprogramma bij de twee tjokvolle concerten van Bruno Mars in het Sportpaleis, maar op 8 mei keert hij als hoofdact terug naar ons land voor een concert in de AB!

Voor hij naam maakte in de muziek, werkte Brandon Paak Anderson in een marihuanaplantage in Santa Barbara. Maar de Californiër besloot om zijn muzikale carrière te ontwikkelen onder het pseudoniem Breezy Lovejoy. Het is echter onder zijn eigen naam dat hij met ‘Venice’ zijn debuut uitbrengt in 2014. Een jaar later haalt hij de headlines met maar liefst zes featurings op ‘Compton’, de derde langspeler van gangsta-rapgoeroe Dr. Dre. Hij schopt het tot diens grote ontdekking. Zonder problemen nestelt hij zich in de spotlights naast zijn grootste collega’s, dankzij een elegante hese stem die fel doet denken aan Kendrick Lamar. De x-factor à la OutKast maakt het geheel simpelweg onweerstaanbaar. Het sprekende enthousiasme waarmee hij zijn doorbraak afdwingt, staat in schril contrast met de tegenslagen uit zijn vroegere leven.

Begin 2016 brengt Anderson .Paak ‘Malibu’ uit. Hij blijft ver weg van een overdaad aan productie à la Kanye West, maar doet het met slechts een kopersectie, piano, elektrische gitaar en bassen. De samenwerkingen (met o.a. Mac Miller, The Game, DJ Premiere en Schoolboy Q) stapelen zich op, net als de concerten waarmee hij dankzij zijn ongelofelijke charisma de wereld verovert. Ook op Pukkelpop afgelopen zomer tekende hij voor één van de absolute hoogtepunten van het festival.

2017 wordt het jaar van Anderson .Paak! Hij is twee keer genomineerd voor een Grammy Award (waar hij tijdens de ceremonie zal optreden met A Tribe Called Quest en Dave Grohl!), zijn hits dringen overal in de playlists door, en bovenal: hij trekt weer op tournee doorheen Europa! Anderson .Paak & The Free Nationals staan op 8 mei in de Ancienne Belgique voor een niet te missen concert!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.