Warhola
za 20 mei 2017
Brussels

Warhola

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(01/02/2017)

Zanger, songwriter en muzikale octopus Oliver Symons ontpopte zich de laatste jaren tot één van de grootste vaderlandse poptalenten met tentakels in Nederlandstalig fenomeen Bazart, Humo’s Rock Rally-laureaat ’14 Warhola (de echte achternaam van popart-kunstenaar Andy Warhol) en als co-producer van indiepop-queen Tsar B.

Met Warhola’s debuut-EP ‘Aura’ (Pias) schakelden Symons en kornuiten in ’16 een versnelling hoger, met een uitverkochte AB Club & AB Box (“Cool, zwoel, recht op doel!” **** De Morgen), een ongelofelijk straffe Pukkelpop-doortocht (“Warhola: het brein van de Belpop.” ***** De Standaard) en lofzang van over de hele wereld (“Soaring, propulsive, and atmospheric in equal measure.“ Pigeons and Planes) als resultaat.

Met kersverse single ‘Jewels’ borduurt Symons verder op de intense electro-soul vibe van EP ‘Aura’ maar de beat knipoogt overduidelijk naar de dansvloer! En wederom tekent golden boy Nicolas Karakatsanis (cameraregisseur Rundskop, The Drop, De Loft, …) present voor het visuele aspect.

Dit concert wordt in co-productie georganiseerd door de Ancienne Belgique en Live Nation.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.