Ozark Henry
za 29 apr 2017
Brussels

Ozark Henry

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(16/01/2017)

In 2017 mogen we ons verheugen op de terugkeer van één van de mooiste internationale muziekstemmen. De immer intrigerende, betoverende en talentrijke Ozark Henry kondigt de release van zijn achtste album aan op 31 maart. 'US' wordt voorafgegaan door een prachtig eerste nummer, "A Dream That Never Stops". Voor dit nieuwe werk, met electropopaccenten, sloeg Ozark Henry de handen in elkaar met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, The Verve).

Piet Goddaer is een artiest in hart en nieren, die doorheen de jaren al verschillende facetten van zijn persoonlijkheid in de verf wist te zetten, en zijn kwaliteiten als songschrijver, componist en zanger kon perfectioneren. Sinds David Bowie zijn eerste album in 1996 persoonlijk noemde als één van zijn favorieten, nam de Belgische zanger ons mee van avant-garde electro over pop, naar een symfonisch project met het Nationaal Orkest van België. Zelf beschrijft hij zijn universum als een doordachte mix tussen vakmanschap en technologische knowhow. Maar Ozark Henry staat ook synoniem voor maatschappelijke gevoeligheid, waarvoor hij al bekroond werd met de titel van 'goodwillambassadeur tegen mensenhandel' van de Verenigde Naties. Een bekroning die hem toelaat om nauw samen te werken met het bureau van de Verenigde Naties voor drugs- en misdaadbestrijding (UNOCD), voor meer sensibilisering rond moderne slavernij. In dat kader werkt hij momenteel voor de VN aan een 3D geluidsinstallatie.

Maar vandaag staat het weerzien met het podium en zijn Belgische fans centraal, net als de nakende release van 'US'! Een zeer langverwachte nieuwe plaat, waarmee hij ons graag live kennis laat maken op 29 april, in de AB. Niet te missen!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.