Sting - '57th & 9th Tour'
zo 02 apr 2017
Brussels

Sting - '57th & 9th Tour'

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(14/11/2016)

Gelijklopend met de release van zijn nieuwe poprockalbum ‘57th & 9th’ kondigt Sting een club-, theater- en arenatournee aan! Hij bevestigt concertdata in Noord-Amerika en Europa, en wordt vergezeld van special guests Joe Sumner en The Last Bandoleros.

Na de recente release van poprockplaat ‘57th & 9th’ bevestigen Sting, Cherrytree Management en Live Nation vandaag dat Sting de baan op trekt in het kader van een bijzondere tournee die hem langs clubs, theaters en arena’s brengt in Noord-Amerika en Europa. Zijn route wordt binnenkort nog aangevuld met tourdata in Zuid-Amerika en Azië. Voor meer details kan u terecht op www.sting.com en www.livenation.com. De ’57th & 9th’-tournee is geproduceerd door RZO Entertainment en wordt georganiseerd door Live Nation Global Touring.

Tijdens de tour wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar. Als special guests treden singer-songwriter Joe Sumner en Tex-Mex-band The Last Bandoleros uit San Antonio.

Het twaalfde soloalbum van Sting, ‘57th & 9th’ is zijn eerste poprockproject in een tiental jaar en ligt sinds 11 november in de rekken via A&M/Interscope Records. De tien tracks vertegenwoordigen het brede palet van Stings kwaliteiten als zanger, composer en tekstschrijver. Denk maar aan de eerste single “I Can’t Stop Thinking About You” met zijn hese accenten en krachtige gitaarwerk, het stormende “Petrol Head” of de hymne “50.000”. Het album kwam tot stand met Martin Kierszenbaum aan de productieknoppen, Lyle Workman op gitaar en de Tex-Mex-groep The Last Bandoleros uit San Antonio als backing vocals.

-

Meer informatie over het Hot Sound Package en het Hot Ticket Package vind je hier.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving