Skunk Anansie
vr 03 feb 2017
Antwerpen

Skunk Anansie

Lotto Arena, Antwerpen Details

20:00

Meer informatie

(03/07/2016)

ENIGE CONCERT IN 2017 IN BELGIË!

En zo sloot Skunk Anansie net KluB C van Rock Werchter af met een knaller. Hun vierde Rock Werchter in 20 jaar. Met alweer een sterk staaltje alternative rock én met groot nieuws. Want Skin kondigde op het podium aan dat ze op vrijdag 3 februari concerteren in de Lotto Arena.

Het concert in Antwerpen maakt deel uit van de Europese tournee naar aanleiding van recent verschenen ‘Anarchytecture’. Hun derde plaat al sinds hun wedergeboorte in 2009. En nog steeds onder leiding van controversiële en uitgesproken frontvrouw en schitterende zangeres Skin. “We zijn zeker en vast nog steeds een rockgroep,” lacht ze, “We zijn niet overgelopen naar dubstep ofzo.  Maar het is wel zonder twijfel de meest groovy plaat die we ooit gemaakt hebben.”

Ninetiesklassiekers als "I Can Dream", "Weak", "All I Want" en "Hedonism" en nieuw werk van Skunk Anansie op vrijdag 3 februari in de Antwerpse Lotto Arena.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.