Lukas Graham
do 09 mrt 2017
Antwerpen

Lukas Graham

Lotto Arena, Antwerpen Details

Meer informatie

(13/06/2016)
Lukas Graham, bekend van het hyperaanstekelijke “7 Years” trekt begin volgend jaar op een uitgebreide tournee. En er staat een Belgische passage op het programma! Het Deense viertal betreedt op donderdag 9 maart het podium van de Antwerpse Lotto Arena.

Onder leiding van zanger en songwriter Lukas Graham Forchhammer, heeft de band zich weten profileren als dé revelatie van 2016. Hun hitsingle “7 Years” stond in maar liefst 33 landen op nummer 1 in de charts en werd meer dan 425 miljoen keer gestreamd op Spotify. Cijfers die er niet om liegen! Het nummer was een voorbode van Lukas Graham’s zelfgetitelde eerste langspeler, die in april op de markt kwam. Lovende commentaren stapelden zich wereldwijd op. Met een klassieke scholing bij het jongenskoor van Kopenhagen, roots in de Ierse folk en een passie voor hip-hop, bezit Lukas een uitzonderlijk talent om zowat elke mogelijke emotie met zijn muziek te bevangen. En nu staat tweede single “Mama Said” klaar om dat talent te bevestigen.

2016 is niet enkel het jaar van de doorbraak van Lukas Graham, de band is ook voor het eerst te gast in ons land, op Pukkelpop. Op 9 maart 2017 komen ze naar de Lotto Arena. Noteer met stip in de agenda!
--
Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.