The Divine Comedy
ma 30 jan 2017
Brussels

The Divine Comedy

Koninklijk Circus, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(17/05/2016)

Neil Hannon, sinds 1993 solo aan het roer van de band, kondigt de release van het elfde album van The Divine Comedy aan. ‘Foreverland’ wordt begin september verwacht, en wordt een uitgelezen kans om begin volgend jaar eindelijk nog eens live op de Europese podia kennis te maken met deze uitzonderlijke artiest.

Al sinds de oprichting van The Divine Comedy in 1989, bewees Neil herhaaldelijk dat hij zijn plaats tussen de iconische Britse songwriters meer dan verdient. Doorheen een tien albums tellende discografie verleidde de Ierse dandy pers en critici met zijn geraffineerde pop en eenvoudige, pakkende en dodelijk doeltreffende melodieën. Talloze samenwerkingen met uiteenlopende artiesten – van Tom Jones over Yann Tiersen en Ute Lemper tot Jane Birkin – gidst de virtuoze Neil Hannon ons al ruim twee decennia door zijn barokke universum op het snijpunt van brutale en klassieke pop, beïnvloed door Burt Bacharach, David Bowie en Jacques Brel.

Om zijn grote terugkeer te vieren met zijn eerste album in zes jaar tijd, trekt Hannon de baan op met zijn band. En de tournee komt ook in ons land voorbij! Op 30 januari staat The Divine Comedy op de planken in het Koninklijk Circus in Brussel.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving